Speerpunten waarom wij passen bij u

25 jaar ervaring als schoonmaakbedrijf

De ervaring die wij hebben opgedaan in de 25 jaar dat wij actief zijn, passen wij toe tijdens de werkzaamheden die wij voor u verrichten. Door onze ervaring werken wij snel en efficiënt.

 

Oog voor de details

Onze medewerkers zijn ervaren schoonmakers. Hierdoor kunt u ervan uitgaan dat uw pand brandschoon is. Zij zorgen ervoor dat zelfs het kleinste vuil verwijderd wordt.

 

Betrouwbaar

Bij schoonmaakbedrijf KUISCH kunt u ervan uitgaan dat de afspraken die wij met u maken nagekomen worden. Hierdoor hoeft u zich geen zorgen te maken of uw pand schoon is.

 

Snelle hulp door onze calamiteitenservice

Bij problemen of calamiteiten schiet schoonmaakbedrijf KUISCH u te hulp. Hierdoor heeft u zo snel mogelijk een schoon pand. Zonder dat er wordt afgedaan aan de kwaliteit.

 

Kwaliteit

Onze medewerkers hebben veel ervaring met schoonmaken. Door deze ervaring werken onze medewerkers snel en effectief. Ook letten zij op de details zodat alles brandschoon is.

 

Professioneel

U bent op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf? Zoek dan niet verder, schoonmaakbedrijf KUISCH is de professional die u zoekt. Schoonmaken is bij ons tot in de puntjes verzorgd.

 

Maatwerk

Wij van schoonmaakbedrijf KUISCH zijn in het bezit van het maken van passende werkshema’s die u als klant kunt inzetten om maximaal te kunnen te profiteren van een schoon en hygiënisch omgeving. Wij kijken niet alleen naar u wens, maar adviseren u ook om de prijs en kwaliteit te waarborgen.

Contact ons

Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen?