Wij zijn er voor u

KUISCH biedt de zekerheid van een schoon gebouw. De sleutel tot dit succes? Maatwerk. Iedere locatie is uniek en verdient oprechte aandacht. Onze profs maken dit waar vanaf de eerste dag. In dynamische omgevingen voelen wij ons thuis.

Ontzorgen/hospitality

Bij specialistische reiniging komt heel wat kijken. Kennis van het vak en het beheersen van de vaardigheden wordt elk jaar getoetst. Veilig werken heeft daarbij altijd prioriteit. Daarom zijn onze profs opgeleid tot het uitvoeren van werkzaamheden tot elk in het detail. Een persoonlijk opleidingsplan borgt dat iedere prof een passende opleiding en (her)instructie volgt. Zoals u van ons verwacht is daarbij aandacht voor gastvrijheid.

Ambitie

Nog ambities over? Jazeker. Specialistische reiniging is een vak waarvoor kennis nodig is. Daarom blijven wij innoveren en continu op zoek naar professionals om ons team te versterken. Heeft u een probleemgebied in uw pand? Een vloer die er niet meer mooi uitziet. Hoekjes die tot nu toe onbereikbaar zijn voor de schoonmaak. Misschien wel een gevel die niet schoon te krijgen is? Schakel ons nu in.

Oplevering schoonmaak

Naast dagelijkse en periodieke interieurverzorging verricht Schoonmaakbedrijf Kuisch ook eenmalig schoonmaakwerk. Hierbij kunt u denken aan interne verhuizingen, mutaties van woningen of bedrijfsgebouwen, etc. Bij de oplevering van nieuwbouwwoningen of nieuwe bedrijfspanden is het wassen van de ramen, een goede reiniging van de vloeren en kalkverwijdering van tegels vaak geen overbodige luxe. Een frisse start maakt u immers het best in een schoon pand. Hiervoor kunt u een beroep doen op onze gespecialiseerde opleveringschoonmaakdiensten.

Kortom, wij zetten voor u de puntjes op de ā€˜iā€™ voor een frisse start.

Contact ons

Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen?